Cymhole is de oplossing!

CYMHOLES zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld polyethuraan voor extra slijtagevastheid en bescherming.

Ze passen op ieder type bekken zoals crashes, splashes, rides, hi-hats en chinese van alle bekende merken zoals Zildjian, Sabian, Paiste, Istanbul, Bosphorus, Meinl, Diril, Pasha, Turkish, Ufip, Masterworks, Alchemy, etc. of alles waar het standaard 13 mm gat in zit.

CYMHOLES zijn verpakt per drie zodat ze meteen te gebruiken zijn met een typische standaard setup met twee crashes en een ride.

Laat ons weten wat je vindt en deel je ervaringen met ons, we kijken uit naar jullie reacties!

Veel gestelde vragen

 • Hebben CYMHOLES invloed op het geluid?
  Nee, CYMHOLES hebben geen meetbare or hoorbare invloed op het geluid wanneer ze zijn gemonteerd op bekkens.

 • Zijn CYMHOLES ook in andere kleuren dan zwart verkrijgbaar?
  Op dit moment zijn CYMHOLES alleen in zwart verkrijgbaar. Andere kleuren worden misschien in de toekomst leverbaar. Laat ons weten welke kleur je voorkeur zou hebben.

 • Passen CYMHOLES op alle bekkens?
  Ja, zolang het centrale gat 13 mm is. We hebben ze getest op alle bekende merken zoals Zildjian, Sabian, Paiste, Istanbul, Bosphorus, Meinl, Diril, Pasha, Turkish, Ufip, Masterworks, Alchemy, etc. of ieder merk waar een standaard 13 mm centraal gat in zit.

 • Kunnen CYMHOLES ook gebruikt worden op bekkens die al een keyhole heben?
  Ja, zolang het gat niet te groot is zou dat kunnen.

 • Kunnen CYMHOLES ook gebruikt worden als vervanging van de busjes/viltjes op mijn statief?
  CYMHOLE is niet bedoeld als vervanging van de rubber busjes en/of viltjes op bekkenstatieven. CYMHOLE biedt bescherming in die gevallen waar je geen andere keuze hebt dan te moeten spelen op versleten statieven waarvan de busjes en/of viltjes ontbreken. Ook beschermen ze tegen ongewenst contact tussen je bekkens en het blanke metaal van het statief tijdens het inhangen op het statief en het weer verwijderen.

 • Hoe worden CYMHOLES aangebracht op bekkens?
  Het handigst is om het bekken op een tafel te leggen of in je hand te houden met de bovenkant naar je toe. Neem de onderste rand van de CYMHOLE tussen je duim en wijsvinger en duw hem rustig door het gat heen. Zie ook onze instructievideo hier.

Laat ons weten wat je vindt en deel je ervaringen met ons, we kijken uit naar jullie reacties!

Voor orders voor de detailhandel gelieve hier contact met ons op te nemen.